Пакет в подкрепа на мозъка

17,89 €
С вкл. данък

Пакет в подкрепа на мозъка

Количество

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language
 

Защитено плащане (Наложен платеж или карта)

 

Доставка от 24 до 36 часа

 

Право на връщане 14 дни.

 

Гарантирано ниски цени!

 

Гаранция 2 години от производителя!

Съдържа:

ТИНКТУРА ГИНКО БИЛОБА 50 мл, МОЗЪЧЕН ТОНУС комплекс 60 капсули, НЕВРО ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА 60 капсули, Лукс чай – Зелен чай

ТИНКТУРА ГИНКО БИЛОБА (Tincture Gingko biloba), 50гр

Действие:

Растението oказва благотворен ефект върху кръвооросяването на мозъка и крайниците и допринася за запазване на мозъчните функции – памет и концентрация. Концентрацията, бързината на мисълта и добрата памет са особено важни, в съвременното ежедневие, затова се изискват специални грижи за мозъка и кръвообръщението. Гинко Билобата е била използвана в Китай в продължение на хиляди години като естествен начин за подпомагане на паметта и умствената острота. Благодарение на редица ефективни вещества, предимно биофлавоноиди, органични киселини, фенолни субстанции, гликозиди и др., тинктурата от Гинко билоба на Биохерба ще подкрепи съзнанието и паметта ви.

Съдържание:

1ml съдържа 1ml тинктура 1: 5, еквивалент на 250mg Гинко билоба. Алкохол- Етанол 22%, Глицерин 39%. Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка приемайте перорално по 25 капки, 2 пъти дневно, 10-15 минути преди хранене в 100 мл вода.

МОЗЪЧЕН ТОНУС (Brain elevate) 60 капсули

Действие:

Добавка подпомагаща мозъчния тонус, подобрява мисловните процеси, концентрацията и когнитивната функция. Тя е комбинация от съставки, които повишават продуктивността на дейността на мозъка, тонизират го и му помагат да работи функционално. Хуперзин А има антиоксидантни свойства и дава отлична защита на клетките на нервната система, потиска ензима ацетилхолинестераза, изгражда  ацетилхолина, който се свързва със способността за запаметяване. Розмаринът съдържа мастноразтворими антиоксиданти, които потискат и премахват свободните радикали в тялото. Екстрактът от Гинко Билоба от своя страна разширява капилярната мрежа, която обгражда мозъка и повишава кръвопотока към нервната тъкан. Това води до увеличаване на достъпа на кислород към клетките. Не на последно място Готу Колата спомага за подобряването притока и циркулацията на кръв в мозъка и допринася за възстановяването на паметта и подобряване на концентрацията.

Състав на една капсула:

Гинко билоба екстракт 60mg, Розмарин лист екстракт 15mg, Хиперцин А 25mcg, L-глутамин 125mg, Готу кола - 125mg

Препоръчителна употреба:

Като хранителна добавка приемайте по една до две капсули дневно с вода.

НЕВРО ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА (NEURO NUTRIENTS), 60 капсули

Действие:

Комплекс от аминокиселини и други хранителни вещества, които са полезни за подпомагане на умствената дейност. Концентрацията, бързината на мисълта и добрата памет са особено важни в съвременното ежедневие, затова се изискват специални грижи за мозъка и кръвообращението. Подходящ е при хора, подложени на умствена и физическа работа, които искат да насърчат интелектуалните си и психологични функции. Екстрактът от Гинко билоба оказва благотворен ефект върху кръвооросяването на мозъка и крайниците и допринася за запазване на мозъчните функции – памет и концентрация. Той набавя допълнително полезни фитонутриенти на организма, които в комбинация с аминокиселините и подсилващият ефект на витамин С, действат тонизиращо върху централната нервна система и нейните функции.

Състав на една капсула:

L-фенилаланин – 75mg, L-тирозин – 75mg, L-глутамин – 75mg, Витамин C – 50mg, Соев лецитин – 15mg, Екстракт от Гинко билоба – 5mg, Тиамин – 5mg, Ниацин – 5mg, Рибофлавин – 3mg, Пиридоксал-5 фосфат – 2mg.

Препоръчителна употреба:

Като хранителна добавка,приемайте една капсула с вода на ден между храненията.

ЗЕЛЕН ЧАЙ, ЛУКС, 50гр

Насипен билков чай 50гр

Чаят има тонизиращо, диуретично, антиоксидантно, общоукрепващо действие.

Начин на приготвяне:

1ч.л. се запарва за 10мин. в 500мл. 90С вода. Прецежда се и се пие сутрин или на обяд.

Състав:

зелен чай - млади листенца.

 Reviews

Be the first to write your review !