Биокамина за окачване серия London (3 размера)

499,00 €
С вкл. данък

ВНИМАНИЕ - ГОЛЯМ ПАКЕТ!

Изпраща се на палет: доставка за 10 дни.

Цветове :
СТЪКЛО:
РАЗМЕРИ:
Количество

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language
 

Защитено плащане (Наложен платеж или карта)

 

Доставка от 24 до 36 часа

 

Право на връщане 14 дни.

 

Гарантирано ниски цени!

 

Гаранция 2 години от производителя!


Серията Лондон се предлага в 3 различни размера.

Лондон 110см
Биокамина със ширина 110 см и отоплителна мощност над 3 kw. Тя е направена изцяло от неръждаема стомана, а регулируемата - 1,2 литрова, професионална горелка е оборудвана с двойна камера за безопасност. Идеална за голямо търговско пространство или за голям дом. Може да се инсталира по два начина: на стената с помощта на специални дюбели или в специална ниша, изградена  в стената.

Размери: 110 cm x  65 cm x 16.2 cm

Лондон 150 см
Тази биокамина e една от най-големите камини на биоетанол в момента на пазара със 150 см ширина и с отоплителна мощност над 6 kw. Изградена е изцяло от неръждаема стомана с 2 регулируеми двукамерни професионални горелки с вместимост от 1,2 л всяка. Идеална за голямо търговско пространство или голям дом.

Размери: 150 cm x 65 cm x 16.20 cm


Лондон 180см
Тя е една най-големата биокамина от тази серия и на пазара със своите 180 см ширина и с мощност на отопление над 9 kW. Изградена е изцяло от неръждаема стомана с 3 професионални регулируеми двойнокамерни горелки всяка от които с вместимост от 1,2 литра. Идеална за голямо търговско пространство или за голям дом, тя е идеално решение за тези, които искат да имат много повече от реалистичен изглед на огън.

Размери: 180 cm x 65 cm x 16 cm


Камината с биоетанол не се нуждае от димоотвод, тъй като няма изпарения, вредни емисии и остатъци, няма нужда да се инсталират димоотводи. Пристига вече сглобена и готова за употреба. Използванотоб гориво е биоетанол, което е естествено гориво.
Цената на биоетанола е еквивалентна на час на цената на традиционните камини, изгарящи дърва, без да има досадните недостатъци за съхранение на дърва, замърсяване и пушек.
Като цяло етанолната камина не изисква никаква поддръжка след сглобяване, не произвежда пепел или остатъци и наличието на елементи, които могат да бъдат изложени на износване, е напълно предотвратено, което гарантира постоянна стабилност във времето.

LONDON

Техническо описание

РАЗМЕРИ:
VEDI SCHEDA TECNICA
ЗАХРАНВАНЕ:
БИОЕТАНОЛ
ИНФО:
CERTIFICATO

За сваляне

SERIE LONDON

За сваляне (1.48M)

TUV CERTIFICAZIONE

За сваляне (3.73M)

SCHEDA TECNICA LONDON 180

За сваляне (57.41k)

SCHEDA TECNICA LONDON 180

За сваляне (26.53k)

SCHEDA TECNICA LONDON 150

За сваляне (509.91k)

SCHEDA TECNICA LONDON 110

За сваляне (527.25k)
 Reviews

Be the first to write your review !