Биокамина FD10 Plus - 12 kw

499,00 €
С вкл. данък

вградена биокамина FD10 plus

Количество

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language
 

Защитено плащане (Наложен платеж или карта)

 

Доставка от 24 до 36 часа

 

Право на връщане 14 дни.

 

Гарантирано ниски цени!

 

Гаранция 2 години от производителя!

Нова вградена биокамина FD10 plus
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
- Ширина: 124 см
- Височина: 36 см
- Дълбочина: 15 см
- С 10 горелки х 0,5 л
- Размерите могат да варират с 1/2 cm.
- цвят: черен мат
Новата биокамина, проектирана и произведена от DUGEZ, изцяло произведена в Италия, разполага с 10 независими горелки от неръждаема стомана всяка с вместимот от 0,5 литра, за да отоплявате дома ви.

10-те горелки развиват около 12 kw за отопление на средно големи помещения до 80 квадратни метра, предлага се включително с приспособление за загасяне.

Камината с биоетанол не се нуждае от димоотвод, тъй като няма изпарения, вредни емисии и остатъци, няма нужда да се инсталират димоотводи. Пристига вече сглобена и готова за употреба. Използваното гориво е биоетанол, което е естествено гориво.

Цената на биоетанола е еквивалентна на час на цената на традиционните камини, изгарящи дърва, без да има досадните недостатъци за съхранение на дърва, замърсяване и пушек.
Като цяло етанолната камина не изисква никаква поддръжка след сглобяване, не произвежда пепел или остатъци и наличието на елементи, които могат да бъдат изложени на износване, е напълно предотвратено, което гарантира постоянна стабилност във времето.

Нищо не може да бъде по-просто, просто изсипете биоетанола в горелката и го запалете с пиезоелектрична запалка (дългите кухненски запалки).

Biocamino fd10 plus

За сваляне

INCASSO

За сваляне (4.45M)
 Reviews

Be the first to write your review !