Градинска количка TC1016 с подвижен контейнер за транспортиране на насипни материали

119,00 €
С вкл. данък
Количество

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language

This item has been sold

2
times
 

Защитено плащане (Наложен платеж или карта)

 

Доставка от 24 до 36 часа

 

Право на връщане 14 дни.

 

Гарантирано ниски цени!

 

Гаранция 2 години от производителя!

Качествената, лека и многофункционална количка, ще работи както за по-възрастни хора, така и ще осигури страхотно забавление на децата. Продуктът е идеален по време на почистване на градината, както и в работилницата, за транспортиране на дърва до къщата, тежки неща на склад.

Оборудвана с подвижен мек контейнер, облицован с непромокаемо покритие, с дръжки. Това е чудесно решение при транспортиране на малки и/или свободни предмети, които биха могли да изпаднат през мрежата като пясък, пръст, чакъл и др.

Страничните панели имат система за бързо освобождаване, която позволява бързото отваряне на товарната повърхност, улеснявайки пълненето и изпразването на количката.

Отваря се или се затваря само няколко секунди. Количката също има блокада и скоби, които след затваряне отстрани не позволяват да се отвори от само себе си.

Високите и гладки гумени колела перфектно обират вибрации и осигуряват силно сцепление, като Ви позволяват да превеждате количката изключително лесно, дори през повърхности, които не са напълно гладки, като например неравен терен.

Незаменим инструмент за градината стопанството!

Спестява време и усилия!

Качествена, лека и многофункционална количка, идеална за градинарите при транспортиране не само на инструменти, но и на листа, дървесен материал, растения, кутии, тежки материали и др.

Модел TC1016

Цвят: зелена

Общ размер прибл. (дължина x ширина x височина): прибл. 113 см x 51 см x 55 см

Размери кош: 95 х 50 х 21 см

Товароносимост: 200кг

Отстъпка за закупуване на повече бройки.

Обадете ни се, за да получите повече информация!

TC1016
 Reviews

Be the first to write your review !