Пакет в подкрепа на нормално кръвно налягане

18,92 €
С вкл. данък

Пакет в подкрепа на нормално кръвно налягане

Количество

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language
 

Защитено плащане (Наложен платеж или карта)

 

Доставка от 24 до 36 часа

 

Право на връщане 14 дни.

 

Гарантирано ниски цени!

 

Гаранция 2 години от производителя!

Съдържа:

Тинктура 80/120  50мл, Рутин витамин Р 270мг. 60 капсули, Формула в подкрепа на нормално кръвно налягане 100 капсули, Лукс чай - Сърдечен чай

ТИНКТУРА 80/120 (Tincture 80/120), 50ml

Действие:

Кръвното налягане е онова налягане, което кръвта упражнява върху стените на кръвоносните ни съдове при всеки удар на нашето сърце. То подпомага достигането на кръвта до всички части на човешкото тяло. Екстрактът от билки в  продукта  80/120 e насочен да благоприятства  хора с вродена, придобита или временно проявяваща се хипертония. Причините за появата на хипертония не са изяснени напълно, но сред рисковите фактори повишаващи възможността за отключването й са наднорменото тегло, повишената консумация на готварска сол, алкохол и мазнини, заседналия начин на живот, тютюнопушенето, емоционалното напрежение и продължителното подлагане на стрес. Именно заради това профилактиката с билкови екстракти, като тинктурата 80/120, са от изключителна важност за нормалното кръвно налягане.

Съдържание:

1ml съдържа 1 ml тинктура 1: 5 eквивалент на 250mg от билките: Котешка стъпка, Глог лист и цвят, Спирея цвят, Хвощ, Великденче, Царевична коса. Алкохол-Етанол 22%, Глицерин 39%. Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка приемайте перорално по 25 капки, два пъти дневно, разтворени в 100ml вода.

РУТИН (Rutin) 270mg, 60 капсули

Действие:

Рутин или витамин Р ce cpeщa в пpиpoдaтa и cпомага зa зaздpaвявaнe нa ĸpъвoнocнитe cъдoвe и допринася регулирането на peгyлиpa ĸpъвнoтo нaлягaнe. Pyтинът e пoзнaт също ĸaтo цитpycoв биoфлaвoнoид и имa шиpoĸo пpилoжeниe в aлтepнaтивнaтa мeдицинa блaгoдapeниe нa пoзитивния eфeĸт, ĸoйтo oĸaзвa при пpoблeми c ĸpъвoнocнитe cъдoвe. Физиологичната функция на витамина се изразява в укрепването на капилярните стени и регулиране на пропускливостта им. Притежава свойството  да насърчава усвояването на витамин С като не допуска окисляването и разрушаването му. Недостигът на витамин Р се изразява в обща слабост на организма, болки в краката и в ръцете, чупливост на капилярите и произтичащите от това точковидни кръвоизливи и синини по кожата. Честото кървене на венците при миене на зъбите също може да бъде причинено от дефицит на витамин Р.

Състав на една капсула:

Рутин (витамин Р) – 270mg.

Препоръчителна употреба:

Като хранителна добавка, приемайте по една капсула с вода на ден, за предпочитане с храненията.

ФОРМУЛА ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ (Blood pressure health), 100 капсули

Действие:

Продуктът спомага за поддържане на здравословно артериално налягане. Гроздовото семе съдържа полифеноли и флавоноиди, които подобряват здравето на кръвоносните съдове и кръвообращението, като помагат и за регулиране на кръвното налягане и заздравява артериите. Представлява много ефикасно средство срещу развитието на хипертония и за подобряване работата на сърдечно-съдовата система. Глогът има подобно действие - благоприятно за кръвообращението, сърцето и сърдечно-съдовата система и се използва също при леки форми на хипертония, сърдечни неврози и др. Засилва енергията на сърдечните съкращения и успокоява сърцето. Действа разширяващо върху кръвоносните съдове и подобрява кръвоснабдяването на сърцето и на мозъка. Умерено снижава повишеното артериално налягане. Има свойството да успокоява централната нервна система. Двете билки в състава на формулата ще подкрепят неминуемо кръвното налягане и ще предпазят организма от бъдещи отклонения.

Състав на една капсула:

Гроздови семена екстракт – 110mg, Глог лист и цвят екстракт – 210mg.

Препоръчителна употреба:

Като хранителна добавка, приемайте една капсула с вода на ден.

ЧАЙ ЛУКС СЪРДЕЧЕН с 14 БИЛКИ - 40гр

ПРИ ХИПЕРТОНИЯ , ВИСОК ХОЛЕСТЕРОЛ, ТИРЕОТОКСИКОЗА
(Species neurosac cardialis)

Състав:

Fl. Crataegi (цвят от глог)
Fr. Crataegi (плод от глог)
Fol. Melissae (листа от маточина)
Fol. Betulae (листа ст бреза)
Fl. Sambuci (цвят от черен бъз)
Rad. Ononidis (корени от гръмотрън)
Hb. Saturejae (стръкове от чубрица)
Hb. Sedi acris (стръкове от прозорче)
Rad. Valerianae (корени от дилянка)
Visci albi (клонки от бял имел)
Fol. Menthae pip. (листа от мента)
Fl. Lavandulae (цвят от лавандула)
Fl. Tiliae (цвят от липа)
Strob. Lupuli (шишарки от хмел)

Показания:

При високо артериално налягане, атеросклероза, коронаросклероза. Леки
форми на хипертония, сърдечни неврози, гръдна жаба, безсъние и нервна възбуда, повишена функция на щитовидната жлеза. При виене на свят, главоболие, епилепсия, хистерия. При повишени стойности на холестерола в кръвта.

Употреба:

2 с.л. се заливат с 500мл. Вряща вода и киснат 2 часа. Пие се 3 пъти дневно по 150 мл 20 мин преди хранене.

 Reviews

Be the first to write your review !