Пакет в подкрепа на Бъбреците

19,94 €
С вкл. данък

Пакет в подкрепа на Бъбреците

Количество

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language
 

Защитено плащане (Наложен платеж или карта)

 

Доставка от 24 до 36 часа

 

Право на връщане 14 дни.

 

Гарантирано ниски цени!

 

Гаранция 2 години от производителя!

Съдържа:

ТИНКТУРА ЗА БЪБРЕЦИ – по рецепта на проф. ЛАМБРЕВ 50мл, ФОРМУЛА ЗА БЪБРЕЦИ 60 капсули, ЦАРЕВИЧНА КОСА 250мг 100 капсули, Лукс чай - Чай за бъбреци

ТИНКТУРА ЗА БЪБРЕЦИ - ПРОФ. ЛАМБРЕВ, 50мл

(Tincture for kidneys – prof. Lambrev)

Действие:

Тинктурата съдържа специфична комбинация от биоактивни вещества, които подпомагат функциите на отделителната система. Насърчава диуретичното, противовъзпалителното и възстановяващо клетъчната структура действие. Подкрепя дейността на бъбреците и пикочния мехур. Спомага за поддържане на нормален алкално-киселинен баланс в урината и стимулира изхвърлянето на пикочната киселина. Благоприятно при хронични бъбречни усложнения, хронична бъбречна недостатъчност, бъбречно-каменна болест, цисти т и подагра.

Съдържание:

1ml съдържа 1ml тинктура 1: 5, еквивалент на 250mg от билките: листа от Мечо грозде, листа от Бреза, стръкове от Хвощ, цвят от Глог, дръжки от Бял имел, семена от Лен, корени от Дилянка, корени от Бял оман, семена от Коноп, корени от Гръмотрън, корени от Ружа, корени от Пелин, корени от Брош, корени от Ревен, стръкове от Жълт енчец, дръжки от Вишна. Алкохол- Етанол 22%, Глицерин 39%. Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка приемайте перорално по 30 капки, три пъти дневно, 10-15 минути преди хранене в 100ml вода.

БИЛКОВА ФОРМУЛА ЗА БЪБРЕЦИ (Kidney Essentials) 60 капсули

Действие:

Формулата за бъбреци осигурява подкрепа както за бъбреците, така и за уринарния тракт. Съчетава балансирана селекция на основни витамини, комбинирани с най-ефективните билки в природата. Всички билки и екстракти, които са използвани са с подчертани функции върху отделителната система, имат антиоксидантно действие и спомагат за бъбречната функция. Витамините и минералите са необходими за всеки орган, за да функционира той правилно, като бъбреците не са изключение. Този комплекс ще ви освободи от излишната вода, ще спомогне за превантивната мярка срещу образуване на камъни и пясък в бъбреците и ще облекчи работата на уринарния тракт.

Съдържание на една капсула:

Витамин C (като аскорбинова киселина) – 50mg, Тиамин (Витамин B-1) - 12,5mg, Рибофлавин (Витамин B-2) - 12,5mg, Ниацинамид - 12,5mg, Витамин B-6 – 10mg, Фолиева киселина – 100mcg, Витамин B-12 (като цианокобаламин) – 100mcg, Биотин - 12,5mcg, Пантотенова киселина – 30mg, Калий – 105mg, Екстракт от плодове от червена боровинка – 100mg, Хвойна – 50mg, Царевица – 25mg, Мечо Грозде (листа) – 25mg, Инозитол - 12,5mg, ПAБA (пара-аминобензоена киселина) 12,5mg.

Препоръчителна употреба:

Като хранителна добавка, приемайте една капсула на ден с вода.

ЦАРЕВИЧНА КОСА (Corn silk) 250mg, 100 капсули

Дeйствие:

Царевична коса се наричат дългите нишковидни близалца на женските цветове на царевицата. Естествен продукт спомагащ основно на бъбреците главно с диуретичното си действие. Действа добре срещу възпалени бъбреци, камъни и пясък в бъбреците, катар на пикочния мехур, подагра и ревматизъм. Подпомага отделянето на задържаната вода и цялостно подкрепя дейността на пикочно-половата система и жлъчката. Царевичната коса е използван продукт срещу напикавания на деца и възрастни хора. Нейното въздействие върху възпаленията е заради противовъзпалителните и диуретични свойства на съставките, сред които са мазнини, етерично масло, гликозиди, горчиви вещества, смоли, флавоноиди, полифенол, танин, хорденин, алантоин, витамин С и витамин K, сапонини, пантотенова киселина.

Състав на една капсула:

Царевична коса – 250mg.

Препоръчителна употреба:

Като хранителна добавка, приемайте по три капсули дневно с храна или вода.

ЧАЙ ЗА БЪБРЕЦИ ЛУКС, Чай на Проф.Ламбрев, 120 ГР

Чаят e благоприятен при камъни в бъбреците, болки в областта на малкия таз, болезнено уриниране с парене при жени и мъже.

Начин на приготвяне:

Една супена лъжица се запарва в 300 мл вода и се оставя да изстине. Изпива се за 1 ден на 3 пъти, преди хранене. След 5 дни дозата се увеличава на 2с.л. дневно в 600 мл вода, които се изпиват за 1 ден на 3 пъти. Чаят се пие 30- 40 дни.

Състав:

Fol. Uvae-ursi (листа от мечо грозде)
Fol. Betulae (листа от бреза)
Hb. Equiseti (стръкове от хвощ)
Fl. Crataegi (цвят от глог)
Stip. Visci albi (дръжки от бял имел)
Sem. Lini (семена от лен)
Rad. Valerianae (корени от дилянка)
Rad. Inulae (корени от бял оман)
Sem. Cannabis (семена от коноп)
Rad. Ononidis (корени от гръмотрън)
Rad. Althaeae (корени от ружа)
Rad. Absinthii (корени от пелин)
Rad. Rubiae (корени от брош)
Rad. Rhei (корени от ревен)
Hb. Solidaginis (стръкове от жълт енчец)
Stip. Cerasorum (дръжки от вишна)

 Reviews

Be the first to write your review !