Биокамина Romeo във форма на колона

379,00 €
С вкл. данък

ВНИМАНИЕ ВЪНШЕН ГОЛЯМ ПАКЕТ 

Цветове :
Количество

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language
 

Защитено плащане (Наложен платеж или карта)

 

Доставка от 7 до 15 дни

 

Право на връщане 14 дни.

 

Гарантирано ниски цени!

 

Гаранция 2 години от производителя!

Биокамина Romeo е под формата на колона с модерен дизайн, подходяща както за закрито, така и за открито - за Вашата градина или тераса. Може да озари вашите пролетни или есенни вечери в градината или на терасата или да създаде топла атмосфера в студените зимни вечери.

Изработена от праховобоядисана стомана, със закалено стъкло, устойчиво на високи температури, тя е оборудвана с една горелка от неръждаема стомана с капацитет от 1,2 л.

Размери: 35,9 х 113,5 х 20,9 смБиоетаноловата камина консумира ли много?
Консумацията зависи главно от силата на пламъка, която често може да се регулира по своята интензивност, както и от капацитета и модела. Цената на биоетанола е еквивалентна на час на цената на традиционните камини, изгарящи дърва, без да има досадните недостатъци за съхранение на дърва, замърсяване и пушек.

Произвежда ли газ или токсични вещества?
Абсолютно не! Камината на биоетанол няма комин, тъй като при изгарянето на биоетанол не се получава токсично вещество, няма миризми - напротив, препоръчваме да добавите няколко капки от любимата си ароматна есенциякъм биоетанола.

Устойчиви ли са? Нуждаят ли се от поддръжка?
Като цяло етанолната камина не изисква никаква поддръжка след сглобяване, не произвежда пепел или остатъци и наличието на елементи, които могат да бъдат изложени на износване, е напълно предотвратено, което гарантира постоянна стабилност във времето.

Нуждаят ли се от връзка към електрическата система или газ?
Биокамината не изисква никаква връзка с всякакъв тип система, лесно може да бъде преместена или разположена там, където най-добре се съчетава със вашите мебели или там, където искате в даден момент.  

Произведен в Италия, сетифициран продукт с  24 месеца гаранция!!

romeo

За сваляне

TUV CERTIFICAZIONE

За сваляне (3.73M)

Romeo

За сваляне (305.42k)
 Reviews

Be the first to write your review !