Вградена биокамина Fd 95b STEX със стъкло

299,00 €
С вкл. данък

Вградена биокамина Fd 95b STEX

Количество

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language
 

Защитено плащане (Наложен платеж или карта)

 

Доставка от 24 до 36 часа

 

Право на връщане 14 дни.

 

Гарантирано ниски цени!

 

Гаранция 2 години от производителя!

Модел Stex със стъкло

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Превъзходна биокамина с 1-литрова горелка от неръждаема стомана, захранването е на биоетанол, за средни до големи помещения, които могат да бъдат затоплени за по-малко от 15 минути.

Камината с формат 16:9 е лесна за сглобяване, перфектно се адаптира към всякакъв тип среда, може да бъде окачена или вградена.

Размери:

- Горивна камера: 83,5x22x16 cm (измерванията могат да варират с 1 или 2 cm в зависимост от производството).

- Размер с външен ръб: 88,5 x 27 см (външен ръб около 2,5 см)

Няма нужда от димоотводи или електрически контакти както при всички биокамини Дугез. Продуктът е готов за употреба веднага щом го получите у дома.

1 горелка от неръждаема стомана с капацитет от 3 литра, снабдена с капак за затваряне, с който при желание може да се намали или увеличи големината на пламъка.

Предлага се в комплект със стъкло.

Как работи био камината?

Моделът STEX е създаден така, че да бъде вграден в стената или в огнеупорен гипсокартон, той трябва да е на поне 60 см от запалими източници. Течността (биоетанол) трябва да се излее в горелката и след това да се запали с пиезоелектрична запалка (дългите кухненски запалки).

Биоетаноловата камина консумира ли много?

Консумацията зависи главно от силата на пламъка, която често може да се регулира по своята интензивност, както и от капацитета и модела. Пламъкът с максимална мощност може да изразходва 1 л. за 2 часа, докато при минимална мощност същото количество биоетанол може да изтрае до 10 часа.

Произвежда ли газ или токсични вещества?

Абсолютно не! Камината за биоетанол няма комин, тъй като при изгарянето на биоетанол не се образуват токсични  вещества. Препоръчваме да добавите няколко капки от любимата си есенция към биоетанола, като използвате камината за биоетанол като дифузьор от аромати.

Устойчиви ли са? Нуждаят ли се от поддръжка?

Като цяло етанолната камина не изисква никаква поддръжка след сглобяване, не произвежда пепел или остатъци и наличието на елементи, които могат да бъдат изложени на износване, е напълно предотвратено, което гарантира постоянна стабилност във времето.

Нуждаят ли се от връзка към електрическата система или газ?

Биокамината не изисква никаква връзка с всякакъв тип система, лесно може да бъде преместена или разположена там, където най-добре се съчетава с вашите мебели.

24 месеца гаранция!!

Biocamino Incasso Fd95
 Reviews

Be the first to write your review !