ЗЕЛЕНО КАФЕ КОМПЛЕКС 4 В 1 капсули 60 броя/ GREEN COFEE COMPLEX

11,28 €
С вкл. данък

 Комплекс Зелено кафе х 60 капсули

Количество

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language
 

Защитено плащане (Наложен платеж или карта)

 

Доставка от 24 до 36 часа

 

Право на връщане 14 дни.

 

Гарантирано ниски цени!

 

Гаранция 2 години от производителя!

Комплекс Зелено кафе х 60 капсули

 

Как действа: Това е уникална формула от състави, която спомага за редуциране на теглото. В комбинация с физически упражнения и нискокалорична диета, комплексът спомага да намалите телесното си тегло и да постигнете желаната фигура.

 

Състав: Хром /от Хром Пиколинат/, Екстракт от Зелено Кафе / Coffea arabica/, Малинови кетони [4- (4-hydroxyphenyl) butan-2-one], Зелен чай екстракт(Camellia sinensis) (leaf).

 

Активната съставка на зеленото кафе е хлорогенната киселина. Тя спомага да се намали абсорбирането на мазнини. Също така активира метаболизма и подпомага изгарянето на мастните натрупвания.

 

Зеленият чай насърчава здравословната редукция на теглото, регулира кръвната захар като също така е полезен за намаляване на мазнините.

 

Малиновите кетони са от голяма полза за загубата на теглото, тъй като повишават количеството на кетони в тялото и настъпва състояние на кетоза, предизвикват термогенеза и нороадреналина - xopмoнът, ĸoйтo yвeличaвa cĸopocттa нa мeтaбoлизмa и изгapянeтo нa мaзнинитe.

 

Хром пиколинатът носи полза при придобиването на енергия, изгарянето на мазнините и изграждането на мускулна маса, тъй като засилва производството на инсулин. Синергията, получена между отделните съставки, още повече засилва действието на хранителната добавка. 

 

Указания за употреба: Този продукт се приема по 1 капсула два пъти на ден. 

 

Не трябва да надвишавате препоръчителната дневна доза!

 

Не бива да се приема от лица, които не са навършили 18 години!

 

Моля, спазвайте указанията за употреба!

 Reviews

Be the first to write your review !