Биокамина за окачване серия London 180,150,110 cm

598,34 €
С вкл. данък

ВНИМАНИЕ ВЪНШЕН ГОЛЯМ ПАКЕТ

СТЪКЛО:
РАЗМЕРИ:
Количество

 Customer ratings and reviews
Nobody has posted a review yet
in this language
 

Защитено плащане (Наложен платеж или карта)

 

Доставка от 24 до 36 часа

 

Право на връщане 14 дни.

 

Гарантирано ниски цени!

 

Гаранция 2 години от производителя!

Серия Лондон Eлегант

Може да се монтира по два начина на стената с помощта на специалните дюбели или да се вгради в ниша в стената, за да се създаде ефект на „традиционна камина“.

Серията се предлага в 3 различни размера:

Лондон 110 cm

Биокамината с ширина 110 см е с отоплителна мощност над 3 kW. Изградена е изцяло от неръждаема стомана, а професионалната й регулируема 1,2 литрова горелка е оборудвана с двойна предпазна камера, както е и сертифицирана от TUV. Идеална за голямо търговско пространство или голям дом, перфектно решение за тези, които искат да получат много повече от реалистично впечатление от огъня.

Размери(ШхВхД): L 110 x H 65 x P 16 см

Лондон 150 cm

Това е една от най-големите камини на биоетанол, предлагана в момента на пазара с ширина 150 cm и мощност над 6 kW. Изцяло е изградена от неръждаема стомана с 2 професионални двукамерни регулируеми горелки всяка от които с вместимост от 1,2 л. Идеална за голямо търговско пространство или голяма стая, перфектно решение за тези, които искат да получат много повече от реалистично впечатление от огъня.

Размери(ШхВхД): L 150 x H 65 x P 16.2 см

Лондон 180 см

Тя е една от най-големите биокамини на пазара със своите 180 см ширина и с мощност на отопление над 9 kW. Изградена е изцяло от неръждаема стомана с 3 професионални регулируеми двойнокамерни горелки всяка от които с вместимост от 1,2 литра. Идеална за голямо търговско пространство или за голям дом, перфектно решение за тези, които искат да получат много повече от реалистично впечатление от огъня.

Размери(ШхВхД): L 180 x H 65 x P 16 см

Камината с биоетанол не се нуждае от димоотвод, тъй като няма изпарения, вредни емисии и остатъци, няма нужда да се инсталират димоотводи.

Пристига вече сглобенa и готовa за употреба.

Използваното гориво е биоетанол, което е естествено гориво.

Цената на биоетанола е еквивалентна на час на цената на традиционните камини, изгарящи дърва, без да има досадните недостатъци за съхранение на дърва, замърсяване и пушек.

Като цяло етанолната камина не изисква никаква поддръжка след сглобяване, не произвежда пепел или остатъци и наличието на елементи, които могат да бъдат изложени на износване, е напълно предотвратено, което гарантира постоянна стабилност във времето.

Нищо не може да бъде по-просто, просто изсипете биоетанола в горелката и го запалете с пиезоелектрична запалка (дългите кухненски запалки).

НЕ се нуждаете от комин.

НЕ се свързвате към електрическата система.

НЕ са свързани към газовата система.

НЕ произвежда дим.

НЕ произвежда пепел.

НЕ оставя неприятни миризми.

LONDON ELEGANCE

Техническо описание

МОЩНОСТ KW
9 KW
РАЗМЕРИ:
L180 X H65 X P16 CM
ГОРЕЛКА
3 x 1.5 л.
ЗАХРАНВАНЕ:
БИОЕТАНОЛ
ИНФО:
MADE IN ITALY

За сваляне

TUV CERTIFICAZIONE

За сваляне (3.73M)

SCHEDA TECNICA LONDON 180

За сваляне (26.53k)

SCHEDA TECNICA LONDON 150

За сваляне (509.91k)

SCHEDA TECNICA LONDON 110

За сваляне (527.25k)
 Reviews

Be the first to write your review !

Drag & drop files here
Max File Size 2 MB

Upload only: aac,ace,ai,aut,avi,bin,bmp,cad,cdr,css,csv,db,dmg,doc,docx,dwf,dwg,dxf,eps,exe,flac,gif,hlp,htm,html,ini,iso,java,jpeg,jpg,js,mkv,mov,mp3,mp4,mpg,pdf,php,png,ppt,ps,psd,rar,rss,rtf,svg,swf,sys,tiff,txt,xls,xlsx,zip


Browse File
File(s)